Superworms |

DKK 25,00DKK 210,00

Ryd

Beskrivelse

Superworms, Zophobas morio. er en bestillingsvare som bliver leveret hos os tirsdag eftermiddag og sendes ud onsdag, så er de hos dig torsdag. Derfor skal vi have alle bestillinger i den aktuelle uge senest om torsdagen kl. 23:59, til levering ugen efter.

Superworms, Zophobas morio.

Superworms, der også kendes under navnet kæmpemelorm, er en larve af arten skyggebiller, der er meget udbredt som foderinsekter til krybdyr. De er nemme at holde, vokser sig relativt store (5-6cm) og er meget proteinrige, hvorfor de fungerer rigtig godt som levende krybdyrsfoder.

Ernæringsværdien af ​​Superworms er et varmt diskuteret emne på herpetologernes verden.

Nogle grunde er, at fedtindholdet er for meget. Men for en æggelæggende dyr vil de fede ekstra fedtreserver komme til nytte.

Og deres calcium til fosforforhold er ikke i overensstemmelse med de faktiske behov for mange krybdyr.
Men overalt, uanset hvor du finder superorm tilsalg, er de uundgåeligt, et godt supplement til f.eks. en skægagames kost.

Hold af Superworms:

Hvis du ikke har planer om at fodre med alle dine superworms når de kommer, ville en god ting være at skaffe en plast kasse. Du ligger så en smule hvedeklid i bunden af kassen ellers kan grove havregryn bruges. Du skal bare være OBS på havregrynene skal en tur igennem en mikroovn før de bruges. Superworms får alt deres væske igennem grønt, du skal derfor ikke stille en vandskål derned, da de typisk ender med de drukner. Smid alt fra gulerødder, æbler til kartofler ned i kassen. Kartofler plejer at holde i længere tid.

 

Næringsindhold:

Vandindhold: 58%

Protein: 20%

Fedt: 18%

Fiber: 3%

Calcium (Mg/Kg): 177mg

Phosphorus: 2,370%

Yderligere information

superworms

80g, 500g, 1000g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Superworms |”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Varenummer (SKU): N/A Kategori: